Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 09:43

Το πόρισμα για την ΕΑΣ στα χέρια του εισαγγελέα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το πόρισμα για την ΕΑΣ   στα χέρια του εισαγγελέα

Πορίσματα από έρευνα επιθεωρητών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ)Μεσσηνίας, που καταλογίζουν ευθύνες, βρίσκονται στα χέρια του υπουργείου και του εισαγγελέα Καλαμάτας, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Η έρευνα φέρεται να αφορούσε διακίνηση ελαιόλαδου, "φέσια" που δημιούργησαν προμηθευτές της οργάνωσης, καθώς και προσλήψεις.

Τα πορίσματα και το ότι βρίσκονται στα χέρια υπουργείου και εισαγγελέα επιβεβαίωσε στην "Ε" ο πρόεδρος της Ενωσης Βασίλης Κοζομπόλης, αλλά μέχρι εκεί, καθώς δε δέχθηκε να πει ή να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο.

«Ο έλεγχος έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία, με εντολή του εισαγγελέα και του γ.γ. του υπουργείου Γιώργου Κανελλόπουλου», είπε ο κ. Κοζομπόλης και πρόσθεσε: «Οταν επεβαίνει η δικαστική αρχή, τι να κάνει το Δ.Σ.; Η δικαστική αρχή κάνει ό,τι λέει ο νόμος. Το πόρισμα βρίσκεται στις αρμόδιες αρχές, από τις οποίες δόθηκε η εντολή. Μας γνωστοποίησαν τον έλεγχο, εμείς είμαστε οι ελεγχόμενοι. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, κανένα σχόλιο. Είναι άλλοι αρμόδιοι».

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER