Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 00:31

ΣΥΚΙΚΗ: Συζήτηση για μεταφορά της έδρας στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επαναβεβαίωση - επικαιροποίηση απόφασης του 2005 για την πώληση ακινήτων της οργάνωσης έλαβε χθες η γενική συνέλευση της Συκικής. Στη συνέλευση έγινε επίσης μια πρώτη συζήτηση για τη μεταφορά της έδρας της οργάνωσης στη Μεσσήνη.

Ο πρόεδρος της Συκικής Παναγιώτης Παπαγεωργίου είπε στην "Ε" ότι με βάση την απόφαση του 2005, το 2007 η οργάνωση πούλησε κτήριο (απεντομωτήριο) στον Ταξιάρχη της Εύβοιας, αντί 81.000 ευρώ. Ανέφερε πως με τη νέα απόφαση ξανάνοιξε ο δρόμος για την πώληση των παλιών απεντομωτηρίων στου Τζάνε, στο Τρίκορφο, στο Αριοχώρι, στη Μελιτίνη Λακωνίας, στο Τουρκολέκα και τους Χράνους Αρκαδίας. Ο κ. Παπαγεωργίου μας πληροφόρησε ότι «τα χρήματα από τις πωλήσεις των ακινήτων αυτών θα μπαίνουν σε ειδικό λογαριασμό για επενδύσεις στην οργάνωση» και πρόσθεσε: «Περιμένουμε την έγκριση ενός αναπτυξιακού προγράμματος για εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων και εξοπλισμού της οργάνωσης. Για παράδειγμα, επιδιώκουμε η διαλογή να γίνεται μόνο στα κεντρικά, για την καλύτερη ποιότητα του προϊόντος».

Οσον αφορά το θέμα της μεταφοράς της έδρας, είπε πως «έγινε

μια προσυζήτηση. Εχει γίνει μια πρόταση, θα δούμε στην πορεία. Η Μεσσήνη είναι συκοπαραγωγική περιοχή». Ο πρόεδρος υποστήριξε ότι «αν συμφέρει, θα δούμε αν θα κάνουμε αλλαγή της έδρας. Η έδρα, ένα γραφείο θα μεταφερθεί. Αν συμφέρει. Αν χρειαστεί δηλαδή για την εξυπηρέτηση των παραγωγών, για ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα που θα υλοποιήσουμε. Παλιότερα υπήρξαν αποφάσεις ιδιωτικών εταιρειών για αλλαγή έδρας κι εμείς πρέπει να λειτουργήσουμε με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια».

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER