Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 21:13

Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του ΓΟΕΒ Παμίσου

Γράφτηκε από την
Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του ΓΟΕΒ Παμίσου

 

Στην ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του ΓΟΕΒ Παμίσου, στη Μεσσηνία, προχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με σχετική απόφασή του. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η Κυριακή Αρχοντάκη και αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Κρασσακόπουλος.

Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΟΕΒ Παμίσου είναι η εξής:

- Κυριακή Αρχοντάκη γεωπόνος, υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας (αναπληρωτής Δημήτριος Μουρδουκούτας γεωπόνος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Μεσσηνίας).

- Ανδρέας Κρασσακόπουλος γεωπόνος, υπάλληλος της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας (αναπληρωτής Γεώργιος Πράττης γεωπόνος, υπάλληλος της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας).

- Κωνσταντίνα Μαραβά πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος της ΔιεύθυνσηςΤεχνικών Εργων Μεσσηνίας (αναπληρωτής Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος ηλεκτρολόγος μηχανικός υπάλληλος της ΔιεύθυνσηςΤεχνικών Εργων Μεσσηνίας).

- Κυριάκος Μπεχράκης πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μεσσηνίας (αναπληρωτής Χρήστος Τζουμελέας τοπογράφος μηχανικός, υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μεσσηνίας).

- Παναγιώτης Τζαβάρας, προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Μεσσηνίας (αναπληρωτής Παναγιώτης Κουφόγιαννης, προϊστάμενος του Τμήματος Οικονομικής Υποστήριξης Προσόδων και Περιουσίας Μεσσηνίας).

“Βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη εργολαβίες. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, το καλύτερο δυνατό” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εξηγώντας ότι η λογική στην οποία στηρίχθηκε η ανασυγκρότηση του σώματος επέβαλε ο έλεγχος του έργου του ΓΟΕΒ να γίνεται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και ο πρόεδρος να είναι γεωπόνος:

“Οι γεωπόνοι έχουν την ευθύνη της διαχείρισης και της επαφής με τους αγρότες λόγω αντικειμένου της εργασίας τους και επιστημονικής γνώσης, όμως τη συντήρηση των υποδομών θα την κάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων” επισήμανε ο περιφερειάρχης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο εν λόγω οργανισμός “θα πάρει και άλλα χρήματα από το ΕΣΠΑ, ώστε πολύ σύντομα να έχει πλήρως ανασυγκροτηθεί”.


NEWSLETTER