Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 09:41

Γενναία μέτρα για να γίνει βιώσιμη η ΕΑΣ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Γενναία μέτρα για να γίνει βιώσιμη η ΕΑΣ Μεσσηνίας

Γενναία μέτρα και αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας, διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, για να είναι βιώσιμη και να έχει μέλλον η Ενωση (ΕΑΣ) Μεσσηνίας, προτείνει η ICAP στην έκθεση βιωσιμότητας που συνέταξε για λογαριασμό της οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η έκθεση που παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. της Ενωσης την περασμένη Δευτέρα, προτείνει: α) Μείωση του εργασιακού - μισθολογικού κόστους, για να υπάρξει μείωση του κόστους διάθεσης των προϊόντων. Με την επιχειρησιακή σύμβαση που αποφάσισε το Δ.Σ. στην ίδια συνεδρίαση και προβλέπει ο νόμος 4015, θα μειωθούν κατά 25% οι μισθοί. β) "Κούρεμα" του χρέους προς την ΑΤΕ, το οποίο προβλέπεται από το νόμο 4015. γ) Είσπραξη των οφειλών που από πελάτες που υπολογίζονται σε εκατομμύρια ευρώ. δ) Οργανωτική αναδιάρθρωση και μείωση του χρόνου της πιστωτικής πολιτικής, της πίστωσης απέναντι στους πελάτες. Οπως επισημάνθηκε, «δεν μπορεί οι προμηθευτές να ζητούν από την Ενωση εξόφληση σε 2 μήνες και αυτή να ζητάει από τους πελάτες της σε 6».

Σχόλια  

0 # Ν. Λ. 02-10-2012 16:21
Οι εργαζόμενοι των Ενώσεων έχαιραν μιας ιδιαίτερης προστασίας όλα αυτά τα χρόνια. Είχαν πολλά προνόμια και καμία μείωση μισθών. Τώρα θα πρέπει και αυτοί να υποστούν τις συνέπειες της γενικότερης οικονομικής κατάστασης...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER