Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 08:50

Με στόχο καλύτερη θέση στην αγορά ελαιολάδου: Πρόταση κοινοπραξίας Ενωσης και συνεταιρισμών

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Με στόχο καλύτερη θέση στην αγορά ελαιολάδου: Πρόταση κοινοπραξίας Ενωσης και συνεταιρισμών

Θετικά αλλά και με επιφυλάξεις αντιμετωπίστηκε η πρόταση της Ενωσης Μεσσηνίας για τη δημιουργία κοινοπραξίας - εταιρικής σύμπραξης με ελαιουργικούς συνεταιρισμούς του νομού. Στη χθεσινή συνάντηση στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στη Θουρία, υπό τον πρόεδρο Κώστα Κατσούλη, έγινε μια πρώτη επαφή, το αρχικό βήμα για τη συνεργασία που επιδιώκει η Ενωση, ώστε να έχει ικανοποιητικές ποσότητες ελαιόλαδου για διάθεση, με στόχο να πετύχει καλύτερες τιμές, προς δικό της και όφελος των παραγωγών του τόπου και του προϊόντος. 

Το σχέδιο της Ενωσης παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Βασίλης Κοζομπόλης. Οι παριστάμενοι εξέφρασαν θετική άποψη για το εγχείρημα, αλλά και επιφυλάξεις, ζητώντας πιο συγκεκριμένες και ξεκάθαρες προτάσεις.

Στην πρόσκληση της Ενωσης ανταποκρίθηκαν και μετείχαν στη συνάντηση οι πρόεδροι των συνεταιρισμών Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος, Στέρνας Σταύρος Αδαμόπουλος, Εξωχωρίου Σταύρος Γιαννακέας, Βέργας Βαγγέλης Πικιός, Κάμπου Σωτήρης Νίκας, Κρεμμυδίων Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Βάλτας Δημήτρης Αντωνόπουλος, ενώ ο Βασ. Κοζομπόλης εκπροσώπησε και το συνεταιρισμό Αβίας - Μαντίνειας.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER