Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 14:33

Αγρότες από την Τρίπολη στην "Fruit Logistica" στο Βερολίνο (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Αγρότες από την Τρίπολη στην "Fruit Logistica" στο Βερολίνο (φωτογραφίες)

 

 

Επέστρεψαν την Κυριακή το μεσημέρι από το Βερολίνο της Γερμανίας οι αγρότες από την περιοχή του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί την Διεθνή Έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica 2013. Τους αγρότες συνόδευσαν ο πρώην σντιδήμαρχος και νυν Εντατελμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Παπαδημητρίου και οι γεωπόνοι Αντώνης Μητρόπουλος και Κώστας Μαλλίρης.

Η Fruit Logistica είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως Έκθεση για την παραγωγή,την μεταποίηση, την τυποποίηση, την προβολή, την προώθηση και την εμπορία φρέσκων προϊόντων και συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 2500 εκθέτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι συμμετέχοντες στην επίσκεψη-εκδρομή είχαν την ευκαιρία να δουν πραγματικά εντυπωσιακά πράγματα σε όλους τους παραπάνω τομείς ενώ συζήτησαν και ενημερώθηκαν από εκθέτες για ότι τους ενδιέφερε έχοντας στην διάθεσή τους δύο διερμηνείς σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης.

Διαπίστωσαν για μία ακόμα φορά την τεράστια σημασία της σωστής προώθησής των προϊόντων στις αγορές μέ άριστη ποιότητα και εμφάνιση, ενώ παράλληλα αποκόμισαν εμπειρίες για την σωστή διαχείριση της παραγωγής τους και μεγιστοποίηση των εισοδημάτων τους εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες διάθεσης του κάθε προϊόντος. Εκτός από την έκθεση οι συμμετέχοντες στην εκδρομή ,το Σάββατο έκαναν και μία πολύωρη τουριστική περιήγηση στο Βερολίνο με επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς χώρους ,ζωολογικό κήπο κλπ.

Η εκδρομή διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης και όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή κάλυψαν με εξ ολοκλήρου δική τους δαπάνη την συμμετοχή τους.

 


NEWSLETTER