Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 19:17

Ενημερωτικό σεμινάριο για την καλλιέργεια ροδιού στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ενημερωτικό σεμινάριο για την καλλιέργεια ροδιού στην Αμαλιάδα

Σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με τα προγράμματα πιστοποίησης Agro 2.1 - 2.2. και Globalgap, διοργανώνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας, για τους 130 μετόχους - μέλη της, η εταιρία ΑΛΦΕΙΟΣ -ΡΟΔΙ Α.Ε., στο πλαίσιο της συμμετοχής της, στην Έκθεση «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιείται στην Αμαλιάδα.

 

Το σεμινάριο, σηματοδοτεί και την έναρξη εφαρμογής των καλών καλλιεργητικών πρακτικών στους ροδώνες της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., ως προϋπόθεση, ώστε οι καλλιέργειες και τα παραγόμενα προϊόντα της, να είναι πιστοποιημένα με τα πιστοποιητικά Agro 2.1 - 2.2. και Globalgap.

  Στο σεμινάριο, το οποίο θα είναι ανοικτό και σε εν δυνάμει καλλιεργητές, θα μιλήσουν:

- Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.,  με  θέμα πορεία της εταιρίας,  υφιστάμενη κατάσταση στην αγορά του ροδιού - σχεδιασμός και προοπτικές.

 

- Γιώργος Κωστελένος, γεωπόνος, διευθυντής της Εταιρίας «Φυτώρια Κωστελένος », με θέμα, βασικές καλλιεργητικές τεχνικές της καλλιέργειας της ροδιάς.

 

-Κυριάκος Γεραμπίνης, γεωπόνος, εκπρόσωπος της εταιρίας «Αειφορική Α.Ε.», σύμβουλος της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. σε θέματα ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Πιστοποίησης.

 

Στο σεμινάριο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της  Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων της περιοχής και της Οικονομικής - Κοινωνικής Επιτροπής ΟΚΕ.

 

 

 

Με την παράκληση να δημοσιευθεί, μεταδοθεί, αναρτηθεί.

 

 

 

Για επικοινωνία: Πέτρος Γιαννόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος, τηλ. 6986 801313

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER