Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 20:26

ΑGRIFREDA: Πρόσκληση σε παραγωγούς για συμβολαιακή καλλιέργεια κηπευτικών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΑGRIFREDA: Πρόσκληση σε παραγωγούς για συμβολαιακή καλλιέργεια κηπευτικών

Η εταιρεία ΑGRIFREDA με έδρα την Πέλλα δραστηριοποιείται πάνω από μια δεκαετία στην παραγωγή κηπευτικών στη βόρεια Ελλάδα με σκοπό την κατάψυξη και φυσικά την εμπορία τους στη συνέχεια.

 

Για την καλλιέργεια συνεργάζεται με εκατοντάδες παραγωγούς συνάπτοντας μαζί τους συμβόλαια στα οποία με καθαρούς όρους προσδιορίζονται:

  • Η παρακολούθηση της καλλιέργειας και η παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους γεωπόνους με ευθύνη και κόστος της εταιρείας.
  • Η παροχή των σπόρων ή των φυτών από την ίδια ώστε το προϊόν να είναι το ζητούμενο.
  • Η απορρόφηση του συνόλου της παραγωγής από την εταιρεία με τιμές γνωστοποιημένες στους παραγωγούς πριν την έναρξη της σποράς.

Η AGRIFREDA ενδιαφέρεται από φέτος να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη νότια Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στη Μεσσηνία με προϊόντα αιχμής τη μπάμια, το σπανάκι , τη φράουλα, το φασολάκι, τον αρακά.

Σκοπός της είναι να εγκαταστήσει μονάδα ψύξης των προϊόντων στην περιοχή για λόγους προστασίας της ποιότητας του τελικού προϊόντος, διευκόλυνσης της μεταφοράς μα και απαλλαγής των παραγωγών από το συγκεκριμένο κόστος.

Η έναρξη των καλλιεργειών μπορεί να λάβει χώρα από τον Απρίλιο του 2013 με πρώτο είδος την ΜΠΑΜΙΑ και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα προϊόντα τις κατάλληλες για την καλλιέργεια τους ημερομηνίες.

Με σκοπό την πλήρη αποσαφήνιση του συνόλου των λεπτομερειών που θα καταστήσουν τις σχέσεις παραγωγών και εταιρείας απόλυτα καθαρές απευθύνεται πρόσκληση στους μελλοντικούς μας συνεργάτες για συζήτηση στις 27 Μαρτίου 2013 στο Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ στη Μεσσήνη στις 19:00.Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER