Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 07:45

Από 2,55 έως 2,65 ευρώ το κιλό η τιμή του λαδιού

Γράφτηκε από την
Από 2,55 έως 2,65 ευρώ  το κιλό η τιμή του λαδιού

Ανοδο 20 λεπτών σημείωσε η τιμή του ελαιολάδου, όπως προκύπτει από τη σύγκριση της τιμής που αγοράζει λάδι η Ενωση  Μεσσηνίας (πρώην ΕΑΣ) με την τιμή που επικρατούσε στην αγορά πριν 10 μέρες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Α.Σ. Μεσσηνίας αγόρασε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο φετινής εσοδείας αντί 2,55 ευρώ το κιλό και ελαιόλαδο ΠΟΠ αντί 2,65 ευρώ, πλέον εκκαθάρισης, με τρίμηνη επιταγή. Πριν 10 ημέρες οι τιμές στην αγορά κυμαίνονταν από 2,40 έως 2,45 ευρώ. 

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Α.Σ. διευκρινίζει ότι "για την αγορά βιολογικού και βιολογικού / ΠΟΠ ελαιολάδου φετινής εσοδείας, απαιτείται συνεννόηση με το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίας του Συνεταιρισμού".

Παράλληλα, ο Α.Σ. Μεσσηνίας υπενθυμίζει επίσης ότι "οι παραγωγοί που παρέδωσαν στο Συνεταιρισμό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περσινής εσοδείας στην τιμή των 2,60 ευρώ το κιλό και ΠΟΠ στην τιμή των 2,70 ευρώ το κιλό, θα λάβουν συμπληρωματική εκκαθάριση 10 λεπτών ανά κιλό μέχρι το τέλος του φετινού χρόνου, την οποία, αν θέλουν, μπορούν να συμψηφίσουν με αγορές εφοδίων από τα κατά τόπους καταστήματα του Α.Σ. Μεσσηνίας".

 

 


NEWSLETTER