Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 22:13

Η ΕΑΣ περιμένει ακόμα τη δεύτερη δόση των 500.000 ευρώ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΕΑΣ Μεσσηνίας δεν έχει πάρει ακόμα από την ΑΤΕ τη δεύτερη δόση των 500.000 ευρώ για να παρέμβει στην αγορά ελαιολάδου. Κίνηση που έχει καθυστερήσει και έχει αφήσει ουσιαστικά την Ενωση εκτός παιχνιδιού, καθώς δεν μπορεί να στηρίξει το προϊόν και τον παραγωγό ενώ η ελαιοκομική περίοδος ήδη φτάνει στο τέλος της.
Ο γενικός διευθυντής της Ενωσης Δημήτρης Ραπτέας είπε στην "Ε" ότι κατέθεσαν στην τράπεζα στοιχεία εξυγίανσης, οικονομικά στοιχεία της οργάνωσης που ζητήθηκαν -αντί οικονομοτεχνικής μελέτης-, κι επέκρινε την Αγροτική για τη στάση της, σημειώνοντας:
«Δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον εξοπλισμό μας, να διαχειριστούμε το ελαιόλαδο. Δεν έλαβαν υπόψη τους την αύξηση των εξαγωγών και την αύξηση του κύκλου εργασιών που είχαμε το 2010, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Υπεύθυνη τραπεζική αντιμετώπιση θα ήταν να στείλουν ένα κλιμάκιο στη Μεσσηνία, να δουν τις εγκαταστάσεις μας, να γνωρίσουν ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Με τη στάση τους, την πλήρη αδιαφορία τους, δεν μπορέσαμε να παρέμβουμε στην αγορά ελαιολάδου. Και ακόμα, προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον νέο διευθυντή μεγάλων πελατών και δεν μπορούμε. Πλήρης αδιαφορία».
Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER