Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 13:43

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η 17η έκθεση αγροτουρισμού στην Παλαιά Επίδαυρο

Γράφτηκε από την

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα το βράδυ η 17η έκθεση αγροτουρισμού που οργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου και η περιφέρεια Πελοποννήσου, που θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου.

 

Η έκθεση λειτουργεί στο λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 7:00 το απόγευμα ως τα μεσάνυχτα και πλαισιώνεται από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα, που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Σήμερα το βράδυ, μετά την τελετή των εγκαινίων θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια από την δημοτική χορωδία Επιδαύρου και στην συνέχεια θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στην μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, με προβολή ντοκιμαντέρ από την ζωή και την δράση της μεγάλης ηθοποιού και πολιτικού.

Αύριο Σάββατο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για το ελαιόλαδο και η Ομάδα Οικοτεχνίας Λυγουριού, θα παρουσιάσει παρασκευή παραδοσιακού σαπουνιού.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που αποτελεί πλέον θεσμό, εκτός από την περιήγηση στα περίπτερα, έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και παράλληλα να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Πελοπόννησο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ