Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 20:39

Εγκριση του καταστατικού του νέου Συνεταιρισμού Αρκαδίας

Γράφτηκε από την
Εγκριση του καταστατικού του νέου Συνεταιρισμού Αρκαδίας

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΣ Αρκαδίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4015/2011 και σε εκτέλεση της απόφασης, με την οποία αποφασίστηκε η συγχώνευση της μετατρεπόμενης ΕΑΣ Αρκαδίας με τους δεκαπέντε (15) αγροτικούς συνεταιρισμούς μέλη της ΕΑΣ, από την οποία θα προκύψει νέος αγροτικός συνεταιρισμός, καλούνται σε επαναληπτική γενική συνέλευση, τα μέλη των 15 Αγροτικών Συνεταιρισμών που συγχωνεύονται, την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 10.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Ημερήσια διάταξη

Θέμα 1ο: Εγκριση του καταστατικού του νέου αγροτικού συνεταιρισμού, που προέκυψε από την μετατροπή της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας και τη συγχώνευση δεκαπέντε (15) αγροτικών συνεταιρισμών μελών της.

Θέμα 2ο: Εκλογή προσωρινού Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Σημείωση: Η γενική συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης είναι παρόντα μέλη του συνεταιρισμού που έχουν δικαίωμα ψήφου (οικονομικά τακτοποιημένα) και εκπροσωπούν τουλάχιστον το μισό (1/2) του όλου αριθμού των ψήφων.

Η γενική συνέλευση αποφασίζει με την αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των ψήφων που εκπροσωπούνται σε αυτή. Στη γενική συνέλευση μετέχουν όλα τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει όλες τις ληξιπρόθεσμες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το συνεταιρισμό.

Η απαρτία υπολογίζεται χωριστά για τα μέλη του κάθε συγχωνευόμενου συνεταιρισμού.
Υποψηφιότητες για Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο μπορούν να κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους έως την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Αρκαδίας και στο χώρο της συνέλευσης.

 

Υπενθυμίζεται στους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.


NEWSLETTER