Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 16:52

Η ΕΑΣ Μεσσηνίας διαψεύδει τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιστολή του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσσηνίας Βασ. Κοζομπόλης διαψεύδει τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ σχετικά με το κόστος της μελέτης επέκτασης του ΠΟΠ ελαιολάδου Καλαμάτα σε όλο τη Μεσσηνία.
Στην επιστολή ο κ. Κοζομπόλης σημειώνει:
"Στις 10/2/2010 και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων των 9:30 o κ. Φλαούνας σε ζωντανή συζήτηση με την παρουσιάστρια του δελτίου της ΝΕΤ κ. Ηλιοπούλου, ανέφερε ότι η μελέτη επέκτασης του ελαιολάδου ΠΟΠ ‘Καλαμάτα’ σε όλο το νομό Μεσσηνίας κόστισε στην ΕΑΣ Μεσσηνίας το υπέρογκο ποσό 1.000.000 Ευρώ!
Θέλουμε, καλόπιστα να πιστεύουμε ότι αυτό ειπώθηκε χωρίς προηγούμενη διασταύρωση της αληθείας του, αν και ο έμπειρος δημοσιογράφος κ. Φλαούνας, γνωρίζει πολύ καλά, ότι όφειλε ενωρίτερα να ελέγξει την ακρίβεια και βασιμότητα της πληροφορίας που μετέδωσε.
Επειδή, λοιπόν, το άνω λεχθέν είναι απολύτως ψευδές και άκρως συκοφαντικό, πλήττει δε την αξιοπρέπεια της διοίκησης και το κύρος του φορέα στο κοινωνικό σύνολο και ιδίως στον αγροτικό κόσμο της Μεσσηνίας θα θέλαμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να σας γνωστοποιήσουμε τα κάτωθι:
Η ανάθεση της μελέτης επέκτασης του ελαιολάδου ΠΟΠ ‘Καλαμάτα’ σε ολόκληρο το Νομό Μεσσηνίας έγινε μετά από ομόφωνη απόφαση ( πρακτικό αρ. 16/6-7-06 ) του Δ.Σ., στην εταιρία ‘FCS consulting – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων’ με αμοιβή ύψους 20.000 Ευρώ και έχουν καταβληθεί τμηματικά, όπως προβλεπόταν στη σχετική σύμβαση,  τα κάτωθι ποσά:
α) 5.000 Ευρώ πλέον νομίμου ΦΠΑ, το οποίο εξοφλήθη με το Τ.Π.Υ. αρ. 51/26-2-07
β) 8.000 Ευρώ πλέον νομίμου ΦΠΑ, το οποίο εξοφλήθη με το Τ.Π.Υ. αρ. 83/20-6-07.   
Ζητούμε από τον κ. Φλαούνα να διαβάσει το ανωτέρω κείμενο στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ απόψε στις 9.30 προς αποκατάσταση της αληθείας των πραγμάτων και σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER