Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 22:30

Ολοκληρώθηκε η διημερίδα για τους νέους και τη γεωργία του ΤΕΙ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Ολοκληρώθηκε η διημερίδα για τους νέους και τη γεωργία του ΤΕΙ Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η διημερίδα που γίνεται στο ΤΕΙ Πελοποννήσου με θέμα "Ο ρόλος των νέων στην εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα" στο πλαίσιο του προγράμματος "Τριπτόλεμος".

Οι εκδηλώσεις αποτελούν τον προάγγελο για το σεμινάριο 50 ωρών που θα γίνει από τις 20 Οκτωβρίου ως τις 14 Νοεμβρίου πάνω στις υδροπονικές καλλιέργειες και από το οποίο συμμετέχοντες θα αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις.

Οι εργασίες της διημερίδας ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, με εισηγήσεις σχετικά με τις τεχνολογίες λιπασμάτων από τον γεωπόνο Στάθη Παυλάκο διευθυντή μάρκετινγκ σε εταιρεία λιπασμάτων, με τις προοπτικές για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά από τον δρ. Αλέξιο Αλεξόπουλο επίκουρο καθηγητή στο ΤΕΙ Πελοποννήσου καθώς και σχετικά με τις παραδοσιακές ποικιλίες λαχανικών και τη δυνατότητα υδροπονικής παραγωγής τους από τον Κωνσταντίνο Δελή καθηγητή εφαρμογών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο σεμινάριο κατατίθενται ως τις 6 Οκτωβρίου, πληροφορίες υπάρχουν στο site του ΤΕΙ και το κόστος είναι 50 ευρώ. Τα μαθήματα θα είναι πρακτικά και θεωρητικά. 


NEWSLETTER