Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 11:22

Εως 3,10 ευρώ το κιλό η τιμή του ελαιόλαδου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εως 3,10 ευρώ το κιλό η τιμή του ελαιόλαδου

Από 3 μέχρι και 3,10 ευρώ κυμαίνεται η τιμή του ελαιόλαδου στη Μεσσηνία αυτή την περίοδο, ανάλογα με την ποιότητα του προϊόντος.

 

Τις τιμές αυτές μάς έδωσαν άνθρωποι της αγοράς, έμποροι και συνεταιριστές. Επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά μεσσηνιακού ελαιόλαδου από την Ιταλία και συμφώνησαν πως η φετινή χρονιά είναι πολύ καλή για το προϊόν και τους παραγωγούς.

Ο πρώην πρόεδρος των ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας Αντώνης Κορακάκης παρατήρησε πως η τιμή είναι λίγο πάνω από τα 3 ευρώ. Ομως, ανέφερε ότι σε περιοχές όπου δεν είχε ολοκληρωθεί η ελαιοσυγκομιδή προκλήθηκαν ζημιές από τον πάγο των προηγούμενων ημερών. Μας ενημέρωσε ακόμα ότι σε μια περιοχή της Πυλίας υπήρξε προσβολή από μύκητα και τα λάδια βγαίνουν υποβαθμισμένα, βιομηχανικά.

Ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών "Νηλέας" Γιώργος Κόκκινος μας πληροφόρησε ότι η τιμή είναι στα 3 ευρώ και ανέφερε πως στην περιοχή της Χώρας έχει ολοκληρωθεί η ελαιοσυγκομιδή. Παρατήρησε δε ότι η φετινή είναι μια πολύ καλή χρονιά για το ελαιόλαδο της Μεσσηνίας.

 

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER