Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 20:45

Ενωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας: Κίνδυνος απόρριψης ενστάσεων λόγω λαθών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ενωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας: Κίνδυνος απόρριψης ενστάσεων λόγω λαθών

Κίνδυνο να μην δικαιωθούν, λόγω των λαθών που προκύπτουν από το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, διατρέχουν οι βιοκαλλιεργητές που έχουν καταθέσει ενστάσεις για την κατάσταση πληρωμών του 2012, στο πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας.

Αυτό αναφέρει η Ενωση Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας σε ανακοίνωσή της, μετά την έκτακτη συνεδρίασή της την περασμένη Δευτέρα 26 του μήνα, στην οποία μοναδικό θέμα ήταν η εξέταση των 320 ενστάσεων που έχουν υποβληθεί για το πρόγραμμα της Βιολογικής Γεωργίας και ειδικά για την κατάσταση πληρωμής για το έτος 2012.
Στην ίδια συνεδρίαση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Ενωση εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι «τα ποσά που θα χαθούν για κάθε δικαιούχο είναι της τάξεως από 500 έως και 25.000 ευρώ για την διετία ή την πενταετία», όπως και ότι «αυτό, δημιουργεί δεδομένο και για την ενίσχυση που αφορά το έτος 2013».
Καταλήγοντας η Ενωση στην ανακοίνωσή της, καλεί τους βιοκαλλιεργητές της Λακωνίας που έχουν υποβάλει ενστάσεις οι οποίες ελέγχονται τώρα, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της στα τηλέφωνα 6936-363268 (Δημήτρης Καραμπάσης, πρόεδρος) ή 6976-780106 (Τάσος Γκολέμης, αντιπρόεδρος).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER