Τρίτη, 12 Μαϊος 2015 17:37

Πιστοποίηση αγροτών από τον ΕΛΓΟ "Δήμητρα"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πιστοποίηση αγροτών από τον ΕΛΓΟ "Δήμητρα"

Η διαδικασία πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων (ΟΧΓΦ), υπό την ευθύνη και την εποπτεία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, σύντομα θα πραγματοποιείται, μεταξύ άλλων, στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές του οργανισμού ΕΛΓΟ "Δήμητρα" καθώς και σε περιφερειακές υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ.

Η διαδικασία πιστοποίησης θα περιλαμβάνει την παρακολούθηση εκπαιδευτικής διημερίδας ή ημερίδας και μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθεί γραπτή εξέταση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε προκαθορισμένες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, εκτός από το παράβολο των 25 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας πιστοποίησης στην ΟΧΓΦ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από αύριο να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΥΠΑΠΕΝ και του ΕΛΓΟ "Δήμητρα" ή να επικοινωνούν με την διεύθυνση κατάρτισης στην κεντρική υπηρεσία του οργανισμού καθώς και τις περιφερειακές εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές του.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER