Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 18:28

Διεθνής Εβδομάδα Καρπουζιού στην Τερψιθέα

Γράφτηκε από την
Διεθνής Εβδομάδα Καρπουζιού στην Τερψιθέα

«Διεθνής Εβδομάδα Καρπουζιού» διοργανώνεται στην Τερψιθέα Τριφυλίας από την Agris A.E., μια εταιρεία πολλαπλασιαστικού υλικού λαχανοκομίας -που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια-, σε συνεργασία με τον γαλλικό σποροπαραγωγικό οίκο HM Clause του ομίλου Limagrain.

 

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται ότι η παρουσίαση -που απευθύνεται στους συνεργάτες της Agris A.E. απ’ όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια-, θα γίνει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τερψιθέα, την Τετάρτη 27 Μαΐου, ενώ την Πέμπτη 28 του μήνα θα παρευρεθούν και συνεργάτες του οίκου Clause από όλη την Ευρώπη.

Οπως προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, την Τρίτη 26 Μαΐου, «σε μια δράση εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η εταιρεία θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της στην Τερψιθέα, το ΤΕΙ Καλαμάτας, σε μια εκπαιδευτική εκδρομή με στόχο την ξενάγηση των σπουδαστών και την εξοικείωσή τους με τα πλέον σύγχρονα συστήματα καλλιέργειας».

Οι καλεσμένοι της -συνεχίζει η ανακοίνωση- «θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους πειραματικούς αγρούς καρπουζιού, όπως επίσης και να αξιολογήσουν το νέο υλικό της τομάτας θερμοκηπίου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τερψιθέα».

 

 

 


NEWSLETTER