Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 14:53

Δημοπρασία για τη δακοκτονία στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημοπρασία για τη δακοκτονία στη Μεσσηνία

Πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Μεσσηνίας "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος", από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, η δημοπρασία για την ανάδειξη εργολάβων ψεκασμών για το φετινό πρόγραμμα δακοκτονίας.

Προσφορές υποβλήθηκαν για όλες τις περιοχές, εκτός από το Χανδρινού, τη Φοινικούντα και το Καινούργιο Χωριό. Η αρμόδια επιτροπή της διεύθυνσης ήλεγξε τα δικαιολογητικά των προσφορών και την επόμενη εβδομάδα θα εξετάσει τα οικονομικά στοιχεία τους. 

Τη φετινή περίοδο πρόκειται να προστατευτούν από τη Διεύθυνση της Μεσσηνίας με έδρα την Καλαμάτα 8.003.288 ελαιόδεντρα, με υπολογιζόμενη δαπάνη στα 712.451 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Οι ψεκασμοί υπολογίζεται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου το αργότερο.

Σήμερα το πρωί, στο αμφιθέατρο "Κουμουνδούρος" έχει προγραμματιστεί ο διαγωνισμός για τους παγιδοθέτες, για την παγιδοθεσία με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες του νομού. Η προϋπολογιζόμενη αξία για την ανάρτηση 3.940 δακοπαγίδων είναι 175.487,60 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER