Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 20:34

Επιτυχημένη η "Διεθνής Ημέρα Καρπουζιού" από την Agris Α.Ε. στην Τερψιθέα Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Επιτυχημένη η "Διεθνής Ημέρα Καρπουζιού" από την Agris Α.Ε. στην Τερψιθέα Τριφυλίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τερψιθέα Τριφυλίας, όπως είχε ανακοινωθεί, η «Διεθνής Ημέρα Καρπουζιού» που διοργάνωσε η εταιρεία πολλαπλασιαστικού υλικού Αgris Α.Ε.

 

Η διοργάνωση, παρά τις δυσοίωνες καιρικές προβλέψεις, κύλησε ομαλά κι είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν τοπικοί φορείς, συνεργάτες της εταιρείας και παραγωγοί από όλη την Ελλάδα, καθώς και ενδιαφερόμενοι από όλη την Ευρώπη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν όλα τα υφιστάμενα και νέα υβρίδια καρπουζιού της εταιρείας, που πρωταγωνιστούν και θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στην αγορά του καρπουζιού. Η ξενάγηση στους πειραματικούς αγρούς συνδυάστηκε με παρουσίαση νέων τεχνικών καλλιέργειας και εν συνεχεία με γευστική δοκιμή κάθε υβριδίου ξεχωριστά.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Ακολούθησε επίσκεψη σε αγρούς καρπουζιού με πρωτοπόρα για την περιοχή υβρίδια όπως:

Το CELΙΝΕ, υπερπρώιμο καρπούζι τύπου οβάλ, που πλέον έχει κατακλείσει όλες τις αγορές της Ευρώπης.

Το ΜΕLLIΝΑ, καρπούζι τύπου βαρέλας, που έχει καταπλήξει τους πάντες για την ομοιομορφία του, τη γλυκιά του γεύση αλλά και την πρωιμότητά του.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία επίσκεψης των συμμετεχόντων στο υπερσύγχρονο επιδεικτικό και πειραματικό θερμοκήπιο, όπου έλαβε χώρα η αξιολόγηση νέων υβριδίων τομάτας.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ευχαρίστησαν όλους όσοι παρευρέθηκαν σε όλα τα στάδια της εκδήλωσης και που πάντα βοηθούν και συνεισφέρουν ώστε να προσφέρονται στον καταναλωτή ποιοτικά και γευστικά προϊόντα.


NEWSLETTER