Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 12:17

Τουριστική εταιρεία υπεύθυνη για την προσφορά "ξένων" λαδιών στο Μάραθο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τουριστική εταιρεία υπεύθυνη για την προσφορά "ξένων" λαδιών στο Μάραθο

Ουδεμία ανάμειξη είχε ο δήμος στην εκδήλωση που έγινε στο Μάραθο -όπου προέκυψε ζήτημα με την προβολή ελαιόλαδου από άλλες περιοχές της χώρας εκτός Μεσσηνίας- τονίζει ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και σημειώνει ότι το γεγονός αυτό προκάλεσε και στο δήμο αγανάκτηση. Σε ανακοίνωσή του σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Σχετικά με το ζήτημα  που ανέκυψε κατά την εκδήλωση ομάδας τουριστών της "Deutche Telecom" στη Μαραθόπολη (προβολή ελαιόλαδου από άλλες περιοχές της χώρας εκτός Μεσσηνίας) διευκρινίζουμε ότι ο Δήμος Τριφυλίας ουδεμία ανάμειξη είχε στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, πλην της χορήγησης άδειας στο τουριστικό γραφείο για την τοποθέτηση εξέδρας σε κοινόχρηστο χώρο στη Μαραθούπολη, χωρίς καμία άλλη ουσιαστική συμμετοχή.

Είμαστε δε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ούτε οι αρμόδιοι της Costa Navarino είχαν οποιαδήποτε ουσιαστική συμμετοχή στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Η ευθύνη για την εκδήλωση και το περιεχόμενό της ανήκει αποκλειστικά στην τουριστική εταιρεία που συνόδευε το γκρουπ των επισκεπτών.

Είναι αυτονόητο ότι συμμεριζόμαστε απόλυτα τις καταγγελίες του Αγροτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαργαλιάνων. Η συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια των διοργανωτών της εκδήλωσης προκάλεσε και σε μας την ίδια αγανάκτηση. Η απόφαση και η επιμονή  του Δήμου Τριφυλίας για τη στήριξη των τοπικών μας προϊόντων και σταθερή είναι και πιστοποιημένη.

Θυμίζουμε πέραν των άλλων την εκδήλωση που διοργανώσαμε μόλις πρόσφατα από κοινού με την Ενωση Ξενοδόχων και τους παραγωγούς της Τριφυλίας στην Costa Navarino, κατά το συνέδριο των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός αυτό επιβάλλει σε όλους μας μεγαλύτερη επαγρύπνηση».

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER