Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 21:35

Αισιοδοξία Οινοποιητικού Συνεταιρισμού "Νέστωρ" για εξαγωγές κρασιού στην Κίνα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αισιοδοξία Οινοποιητικού Συνεταιρισμού "Νέστωρ" για εξαγωγές κρασιού στην Κίνα

Θετικές εξελίξεις αναμένονται από τις προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας «Νέστωρ» και εξαγωγικό φορέα, για τη διάθεση κρασιού στην αγορά της Κίνας. Το ενδιαφέρον για το κρασί του συνεταιρισμού είναι έντονο, και μετά τις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν συμφωνητικό συνεργασίας.
Σίγουρα η προοπτική αυτή είναι πολύ καλή, καθώς όπως μας επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του «Νέστορα» Σωτήρης Καλογερόπουλος, πρόκειται για εξαγωγικό φορέα που συνεργάζεται 25 χρόνια με την αγορά της Κίνας και ήδη έχει συμφωνίες συνεργασίας με τους αντίστοιχους συνεταιρισμούς σε Νεμέα και Σητεία. Η επαφή με το «Νέστορα» έγινε από την τελευταία συμμετοχή του μεσσηνιακού συνεταιρισμού στην έκθεση που έγινε στο Γκάζι αυτό το μήνα, και το ενδιαφέρον που υπάρχει αφορά τα κρασιά καμπερνέ, σαρντονέ και ερυθρό.
Σημαντικές θεωρούνται οι ποσότητες που αναμένεται να διατεθούν μέσα από αυτή τη συνεργασία, καθώς θα είναι της τάξεως των 25-30.000 μπουκαλιών το μήνα - ενώ και το γεγονός ότι η πληρωμή θα γίνεται άμεσα είναι εξίσου σημαντικό για τις σημερινές δύσκολες οικονομικά εποχές.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER