Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 13:49

Συνεργασία για τη σταφίδα προτείνει ο Κ. Παπαδημητρίου

Γράφτηκε από τον

Υπέρ της συνεργασίας, που πρέπει να είναι έντιμη και αποδοτική, τάχθηκε με δηλώσεις του στην "Ε" ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κορινθιακής Σταφίδας, Κώστας Παπαδημητρίου, απαντώντας στον πρόεδρο της Παναιγιαλείου Ενωσης Θανάση Σωτηρόπουλο.

«Δεν έχω καμιά διάθεση να αντιδικήσω με τον πρόεδρο της Παναιγιαλείου και ελπίζω να υπάρξει συνεργασία, που δυστυχώς στο παρελθόν δεν υπήρξε», παρατήρησε ο Κ. Παπαδημητρίου.

Απαντώντας στον πρόεδρο της Παναιγιαλείου, σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο κ. Παπαδημητρίου είπε πως «εκείνο που φοβόμαστε είναι ότι οι φορτώσεις της παλαιάς εσοδείας θα γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της σταφιδικής περιόδου της νέας εσοδείας, δηλαδή μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016, και θα εμποδίζουν την πώληση της φετινής παραγωγής».

Ο πρόεδρος των εξαγωγέων εξήγησε ότι «έχουμε κάθε διάθεση να συζητήσουμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε για να υπάρξει ικανοποιητικό εισόδημα για τους παραγωγούς και να διατηρηθεί η καλλιέργεια της σταφίδας. Και είμαστε έτοιμοι για συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα».

Κλείνοντας, επεσήμανε ότι «όταν έχουν σταφίδα πρέπει να μας δίνουν. Πρέπει να υπάρξει συνεργασία σε όλους τους τομείς. Και η συνεργασία να είναι έντιμη και αποδοτική».

 

Γ.Σ.