Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 14:27

Σύσκεψη στην Τρίπολη για  τις αγροτικές κινητοποιήσεις 

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη στην Τρίπολη για  τις αγροτικές κινητοποιήσεις 

Σύσκεψη στην Τρίπολη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Νοέμβρη στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Τη σύσκεψη οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων Πελοποννήσου. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "την Κυριακή 18 Οκτώβρη αντιπροσωπεία από αγροτικούς συλλόγους και τις επιτροπές μπλόκων Πελοποννήσου βρέθηκαν στην Λάρισα με πρόσκληση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Εκεί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν πάνω από 250 εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων, Επιτροπών αγώνα και Μπλόκων, εκπρόσωποι Αλιέων από 37 Νομούς της χώρας από τον Εβρο ως την Κρήτη. 

Πραγματοποιήθηκε μια πλούσια, ζωντανή συζήτηση στην οποία εκφράστηκε το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αλλά και η αποφασιστικότητα μας να διεκδικήσουμε με αγώνες την επιβίωσή μας. Αποφασίστηκε το κοινό πλαίσιο πάλης και ο συντονισμός δράσης σε πανελλαδικό επίπεδο με αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης.

Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τις Επιτροπές των Μπλόκων από όλη την Πελοπόννησο, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν, μαζικά, μέρος στη σύσκεψη, όπου θα συζητήσουμε και θα πάρουμε αποφάσεις για την οργάνωση αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης".


NEWSLETTER