Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 14:32

Το ΓΕΩΤΕΕ συγχαίρει το νέο πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το ΓΕΩΤΕΕ συγχαίρει το νέο πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ

Το νέο πρόεδρο του ΕΛΓΑ - γεωπόνο Φάνη Κουρεμπέ, από την Κορινθία, συγχαίρει με επιστολή του το παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ικανοποιήσει αιτήματα που γνωρίζει πολύ καλά.

«Ο νέος πρόεδρος του ΕΛΓΑ εκτός από εξαίρετος συνάδελφος υπήρξε μέχρι πέρυσι μέλος της διοίκησης του παραρτήματος, το οποίο στηρίζει σε κάθε ευκαιρία», αναφέρεται στην επιστολή.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, «σε μια εποχή κατά την οποία ο αγροτικός τομέας βάλλεται έντονα». Επίσης, θεωρεί ότι «ο νέος πρόεδρος θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση με επιστημονικό προσωπικό των υποκαταστημάτων Αγρινίου, Πάτρας και Τρίπολης, προκειμένου οι συνάδελφοι να μπορούν να εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγρότες». Ακόμη, εύχεται «να ικανοποιήσει το αίτημα του συνόλου των φορέων της Κορινθίας για μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΛΓΑ για την Κορινθία στο υποκατάστημα της Τρίπολης, ώστε να διευκολύνονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στις συναλλαγές τους με τον οργανισμό».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER