Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 23:14

Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες των Γαργαλιάνων 

Γράφτηκε από τον
Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες των Γαργαλιάνων 

Ζεστές κρατούν τις μηχανές των τρακτέρ τους οι αγρότες των Γαργαλιάνων, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Ετσι προσανατολίζονται σε νέα γενική συνέλευση για την Παρασκευή το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ για χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης.

Οι αγρότες της περιοχής, όπως μας επισήμανε και το μέλος της προσωρινής διοίκησης Νίκος Σινάνης, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Οπως τόνισε, "δεν υπάρχει τέλος σε αυτό τον αγώνα. Το ευχάριστο είναι ότι τον αγώνα αυτό πλαισιώνουν νέα πρόσωπα. Στόχος είναι η ενημέρωση του κόσμου όλων των αγροτών για τα νέα μέτρα με το ασφαλιστικό και το φορολογικό και το τι μας περιμένει. Πρέπει να συσπειρωθούμε για ένα αγώνα διαρκείας". 

Οσον αφορά τώρα την συνέχεια του αγώνα τους αυτός όπως φαίνεται θα καθοριστεί από την συμμετοχή του κόσμου και οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν στην γενική τους συνέλευση.

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER