Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 12:59

Στους δρόμους οι αγρότες σε Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στους δρόμους οι αγρότες σε Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία

Στο δρόμο βγήκαν σήμερα και οι αγρότες της Κορινθίας, οι οποίοι αυτή την ώρα περί τα εξακόσια άτομα με τετρακόσια τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα ξεκίνησαν από το Κιάτο σε αυτοκινητοπορεία επί της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών και κατευθύνονται προς την παλαιά Σωληνουργία Κορίνθου, όπου θα ενωθούν με αγρότες του Ζευγολατιού και των γύρω χωριών και θα στήσουν μπλόκο πλησίον του νέου εμπορικού κέντρου.

 

Εν τω μεταξύ παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Αργολίδας και της Λακωνίας και ενισχύουν τις δυνάμεις τους, παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος είναι δύσκολη γιατί βρίσκονται στην συγκομιδή της ελιάς και των εσπεριδοειδών.

Στο μπλόκο της Λίμνης Γυθείου είναι τριάντα τρακτέρ και στο μπλόκο του Βλαχιώτη Λακωνία βρίσκονται περί τα εκατόν πενήντα τρακτέρ. Οι αγρότες από το μπλόκο του Βλαχιώτη χθες βράδυ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ευρώτα Χρήστος Αναγνωστάκος, πήγαν κι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο Ευρώτα, δηλώνοντας ότι δεν τους αρκεί η ανακοίνωση στήριξης που εξέδωσε χθες ο Δήμος, αλλά θέλουν έμπρακτη στήριξη στον αγώνα τους με την παρουσία των συμβούλων στο μπλόκο.

Ο κ. Αναγνωστάκος σημείωσε ακόμη ότι στηρίζει τον αγώνα τους ο εμπορικός κόσμος της περιοχή και μας τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ετοιμάζονται άλλα δύο μπλόκα να δημιουργηθούν στη Λακωνία, ένα στην Σπάρτη κι άλλο ένα στην περιοχή των Μολάων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER