Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 14:38

Κλείνουν τον κόμβο στο Καλό Νερό 

Γράφτηκε από τον

Στον κόμβο του Καλού Νερού κατεβαίνουν αύριο Τρίτη οι αγρότες της Τριφυλίας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, όπως αποφασίστηκε στις γενικές συνελεύσεις που είχαν τις τελευταίες μέρες σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά και Χώρα, κλιμακώνοντας με αυτό τον τρόπο τις κινητοποιήσεις τους, που παίρνουν πλέον πιο δυναμικό χαρακτήρα. 

Οι σχετικές αποφάσεις πάρθηκαν τόσο στην ανοιχτή γενική συνέλευση που έγινε στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, όπου εδώ και μια εβδομάδα οι αγρότες έχουν κατεβάσει τα τρακτέρ τους, όσο και στα Φιλιατρά, αλλά και στη Χώρα που ήδη από χθες Κυριακή οι αγρότες προχώρησαν σε προσυγκέντρωση κατεβάζοντας τα τρακτέρ τους στην πλατεία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, στις 10 το πρωί της Τρίτης το κονβόι των αγροτών θα ξεκινήσει από την πλατεία των Γαργαλιάνων. Μισή ώρα αργότερα θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους στα Φιλιατρά, με προορισμό το Καλό Νερό, όπου αναμένεται να προχωρήσουν και σε κλείσιμο του δρόμου.

Ηδη από τους Αγροτικούς Συλλόγους της περιοχής απευθύνεται κάλεσμα προς όλους για συμμετοχή και ενδυνάμωση του αγώνα τους.

Κ.Μπ.