Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 18:10

Απάντηση Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκου Ασπροχώματος

Γράφτηκε από την
Απάντηση Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκου Ασπροχώματος

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκου Ασπροχώματος λάβαμε την ακόλουθη απάντηση σε άρθρο του Γ. Παναγόπουλου:

"Ο καθένας μπορεί να γραφεί ό,τι θέλει, να ψεύδεται, να συκοφαντεί, να βρομίζει και να προσπαθεί να πείσει ότι όλοι πράττουν και σκέπτονται όπως αυτόν. 

Εξηγούμε λοιπόν στον σκυμβαλογράφο και λασπολόγο κ. Παναγόπουλο ότι στο μπλόκο του Ασπροχώματος και συντονιστική επιτροπή υπάρχει και τα συμβούλια δυο αγροτικών συλλόγων είναι στο μπλόκο μαζί με τους Συλλόγους. Οι αγροτικοί σύλλογοι και το μπλόκο συμμετέχουν στο πανελλαδικό συντονιστικό της Νίκαιας, με συγκεκριμένα αιτήματα και δράσεις. (Με τα οποία δεν ασχοληθήκατε κ. Παναγόπουλε!).

Τα μέλη των αγροτικών συλλόγων και όσοι είναι στο μπλόκο, κ. Παναγόπουλε, θα αποφασίσουν σε τι είναι υπέρ και σε τι είναι κατά, και σε καμία περίπτωση δεν αποφασίζετε εσείς, πόσω μάλιστα αφού δεν ερωτηθήκατε καν (ευτυχώς).

Στο μπλόκο του Ασπροχώματος συμμετέχουν φτωχοί, μικροί και μεσαίοι αγρότες, όπου ανεξάρτητα το τι ψηφίζουν, σε τι θεό πιστεύουν, τους ενώνουν τα κοινά αιτήματα, ο κοινός σκοπός του αγώνα, ο κοινός δρόμος με το πανελλαδικό συντονιστικό των μπλόκων.

Για το αν έχουν ωφεληθεί οι αγρότες από το λησταρχείο της ΕΕ δεν χρειάζεται να ζαλίζονται με αριθμούς και πράξεις, αρκεί να κοιτάξουν στην τσέπη τους και αντιλαμβάνονται πλήρως τα οφέλη της ΕΕ.

Σε όλα αυτά τα λιβελογραφήματα, θα απαντήσουμε με ένα παλιό παραμύθι, "Οι αετοί μπορεί καμιά φορά να πετάξουν και χαμηλότερα από τις κότες, μα οι κότες ποτέ δεν μπορούν να πετάξουν στα ύψη που πετάν οι αετοί...". Κότες σαν και εσάς θα κακαρίζουν για τα όποια λάθη και αδυναμίες παρουσιάζονται στο κίνημα και στους αγώνες του λαού για ένα καλύτερο αύριο. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί!!!

Αλλωστε είναι πάγια και παλιά τακτική του ΠΑΣΟΚ και των λιβελογραφιάδων του (όλους αυτούς τους καλοταϊσμένους...), ό,τι δεν μπορούν να εκφυλίσουν, να το λασπολογούν και να το συκοφαντούν".

Σ.Σ. Από όλα τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα ο ορισμός της λασπολογίας και καταδεικνύεται εμφατικά ποιος είναι υβριστής και συκοφάντης. Στο ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα, αν δηλαδή οι αγρότες θα παίρνουν καλύτερα εκτός Ε.Ε. και πού αυτό στον κόσμο συμβαίνει, η σιωπή είναι εκκωφαντική και εύλογη.

 


NEWSLETTER