Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 23:10

Αναβλήθηκε ο αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου στη Νεστάνη από τους αγρότες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αναβλήθηκε ο αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου στη Νεστάνη από τους αγρότες

Οι αγρότες από το μπλόκο της Νεστάνης, όπως ενημέρωσαν πριν από λίγο, με απόφαση του τοπικού συντονιστικού τους οργάνου, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί και προκειμένου να μην ταλαιπωρήσουν τους πολίτες, δεν θα κλείσουν απόψε τα μεσάνυχτα τον αυτοκινητόδρομο.

Αποφάσισαν να μείνουν στο μπλόκο με τον αυτοκινητόδρομο ανοικτό έως αύριο Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα, όπου και θα κλείσουν επ’ αόριστον τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Νεστάνης.

Εν τω μεταξύ, να σημειώσουμε ότι δημιουργήθηκε ένα ακόμα αγροτικό μπλόκο στην Πελοπόννησο. Το μπλόκο έχει δημιουργηθεί στην γέφυρα του Ευρώτα, στην είσοδο της Σπάρτης από αγρότες των γύρω χωριών κι αριθμεί περί τα πενήντα τρακτέρ.

Κλείνουν αύριο τα Τέμπη από τις 12 το μεσημέρι και για 24 ώρες

Σε 24ωρο μπλακ-άουτ προχωρούν αύριο οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι σκληραίνουν την στάση τους έναντι της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν οι αγρότες, σε γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου, η κοιλάδα θα παραμείνει κλειστή από τις 12 το μεσημέρι το Σαββάτου μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Παράλληλα, οι αγρότες επεξεργάζονται και σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν, για την διαμόρφωση των οποίων έχουν ζητήσει την γνώμη εργατολόγων και φοροτεχνικών τις οποίες δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσουν αύριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER