Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 12:26

Τα αγροτικά μπλόκα στην Πελοπόννησο σήμερα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα αγροτικά μπλόκα στην Πελοπόννησο σήμερα

Με δυσκολίες διεξάγεται και σήμερα η κυκλοφορία στους δύο κεντρικούς κόμβους της Μεσσηνία, αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο λόγω των αγροτικών μπλόκων.

Στον κόμβο του Ασπροχώματος το μπλόκο έκλεισε στις 12 το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει κλειστό έως τις 12 το βράδυ.

Στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες από την Τριφυλία θα κλείσουν το δρόμο από τις 3 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα.

Eξάλλου από χθες το απόγευμα είναι κλειστός επ' αόριστον ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τους αγρότες της Αρκαδίας, που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου, ενώ για πολλοστή ημέρα είναι κλειστή η νέα εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.

Αυτή την ώρα οι αγρότες της Αργολίδας πραγματοποιούν προσυγκεντρώσεις στα χωριά του αργολικού κάμπου και λίγο μετά τις 13.00 θα κλείσουν την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους στην είσοδο του χωριού Μύλοι και θα μοιράσουν στους διερχόμενους οδηγούς πορτοκάλια, αποκόπτοντας την ανατολική Πελοπόννησο τελείως, με μόνη διαφυγή για την Κορινθία τον δρόμο Λεβίδι - Κανδύλα - Νεμέα.

Οι αγρότες δεν έχουν ενημερώσει για το χρόνο που θα κρατήσουν κλειστή την παλαιά εθνική οδό στους Μύλους της Λέρνης.

Επιπλέον, οι αγρότες της Κορινθίας έχουν προγραμματίσει να κλείσουν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου από τις 3.00 μετά το μεσημέρι έως τις 10.00 το βράδυ.

Στο μεταξύ, οι αγρότες της Λακωνίας, βρίσκονται στα μπλόκα τους και θα κλείσουν από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ την εθνική οδό Σπάρτης - Τρίπολης, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης, με αποτέλεσμα όσοι θα ταξιδέψουν για Τρίπολη θα πρέπει να ακολουθήσουν τον επαρχιακό δρόμο Σπάρτη - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER