Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 13:33

Τα μπλόκα στην Πελοπόννησο σήμερα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα μπλόκα στην Πελοπόννησο σήμερα

Συνεχίζουν και σήμερα οι αγρότες της Πελοποννήσου τους αποκλεισμούς των εθνικών οδών το απόγευμα, ενώ το πρωί δίνουν αίμα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

 

Ειδικότερα, συνεχίζεται ο επ' αόριστον αποκλεισμός της εθνικής οδού Κορίνθου - Αθηνών στο ύψος των διοδίων του Ισθμού σε παλαιά και νέα εθνική οδό και η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παραλιακό δρόμο μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Το απόγευμα και πάλι οι αγρότες από τις 6.00 ως τις 11.00 το βράδυ θα κλείσουν το δρόμο στα διόδια Νεστάνης, επί της εθνικής οδού Τρίπολης - Κορίνθου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Επιπλέον οι αγρότες της Λακωνία ςθα κλείσουν 7.00 με 8.00 το απόγευμα την γέφυρα του Ευρώτα, επί της εθνικής οδού Σπάρτης - Τρίπολης.

Εν τω μεταξύ με πρωτοβουλία των αγροτών της Αρκαδίας και με την συμμετοχή όλων των επαγγελματικών τάξεων του νομού που αντιτίθενται στο ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου, δίνουν από το πρωί σήμερα κι ως τις 6.00 το απόγευμα αίμα. Για το σκοπό αυτό κινητή μονάδα αιμοδοσίας από το γενικό νοσοκομείο Αθηνών "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" βρίσκεται σήμερα στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού της Μεταμόρφωσης στην Τρίπολη και από τις 10 το πρωί έχει ξεκινήσει η αιμοδοσία που οργάνωσε ο σύλλογος "'Αξιον Εστί" για στήριξη παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER