Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 15:34

Συνεχίζουν στο Καλό Νερό, διαβουλεύονται στη Μεσσήνη οι αγρότες

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζουν στο Καλό Νερό, διαβουλεύονται στη Μεσσήνη οι αγρότες

Αμετακίνητοι στις θέσεις όσον αφορά τα αιτήματά τους και ενισχυμένοι από 50 και πλέον τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα που προστέθηκαν στο μπλόκο του Καλού Νερού, συνεχίζουν οι αγρότες της Τριφυλίας τον αγώνα τους. 

Χθες οι αγρότες, όπως είχε αποφασιστεί από την Συντονιστική Επιτροπή, ξεκίνησαν στις 4 το μεσημέρι τον αποκλεισμό του δρόμου. Εκείνη την ώρα στον κόμβο έφτασε και το κονβόι με τα τρακτέρ και τα αγροτικά που είχαν ξεκινήσει από τους Γαργαλιάνους και τις άλλες περιοχές για να ενισχύσουν το μπλόκο τους.

Η χθεσινή σημαντική ενίσχυση του μπλόκου δίνει νέα δυναμική στον αγώνα των αγροτών της περιοχής, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν την στάση τους με τις κινητοποιήσεις. Πάγια θέση τους είναι πως πρέπει να υπάρχει μια ενιαία φωνή από όλα τα μπλόκα και εμμένουν στην θέση πως δεν μπορεί να γίνει διάλογος αν δεν αποσυρθούν ασφαλιστικό, φορολογικό και τεκμήρια διαβίωσης. Σήμερα ο δρόμος θα κλείσει στις 3 το μεσημέρι και δεν έχει προσδιοριστεί η ώρα που θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER