Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 12:33

Κλείνουν και σήμερα τα μπλόκα σε Νεστάνη και Ευρώτα

Γράφτηκε από την
Κλείνουν και σήμερα τα μπλόκα σε Νεστάνη και Ευρώτα

Οι αγρότες της Πελοποννήσου δηλώνουν πως επιμένουν και συνεχίζουν τον αγώνα των κινητοποιήσεων. Στο πλαίσιο αυτό παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου και το απόγευμα κλείνουν ξανά τους δρόμους σε Νεστάνη και Ευρώτα.

 

Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου οι αγρότες θα κλείσουν σήμερα το δρόμο στα διόδια Νεστάνης από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 11.00 το βράδυ, με αποτέλεσμα να διεξάγεται η κυκλοφορία από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους.

Οι αγρότες της Λακωνίας σήμερα θα κλείσουν από τις 7.00 έως τις 8.00 το βράδυ την γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης. Εν τω μεταξύ, επ' αόριστον είναι κλειστή από τους αγρότες η νέα εθνική οδό Κορίνθου - Αθήνας, στο ύψος των διοδίων Ισθμού και η κυκλοφορία διεξάγεται από παράκαμψη μέσω της παλαιάς εθνικής οδού έως την είσοδο των Αγίων Θεοδώρων.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού - κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας ‘'η Ένωση'' Θανάσης Τσιοτίνας, η συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν ενδιαφέρουσα και έδειξε είπε, να είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Ο κ. Τσιοτίνας υπογράμμισε ότι εκείνο που περιμένουν πλέον, είναι να καθαρογραφούν οι προτάσεις της κυβέρνησης και να εξατομικευτούν τα επιμέρους θέματα, όπως για παράδειγμα το ζήτημα των τεκμηρίων διαβίωσης, για τα οποία είπε, ότι πρέπει να προσδιοριστούν από μηδενική βάση, αλλά και η επιδότηση που δεν δέχονται να θεωρείται εισόδημα και ζητούν να είναι αφορολόγητη τουλάχιστον έως τα 12.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο Θανάσης Τσιοτίνας σημείωσε ότι αύριο θα συναντηθούν εκπρόσωποι των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου στην Τρίπολη, όπου θα συζητήσουν για την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους και τη μορφή που αυτές θα λάβουν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


NEWSLETTER