Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 22:36

Σε αποκλεισμό του Διοικητηρίου Λακωνίας προχωρούν οι αγρότες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σε αποκλεισμό του Διοικητηρίου Λακωνίας προχωρούν οι αγρότες

Σε επ' αόριστον αποκλεισμό του Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη προχωρούν οι αγρότες, όπως αποφάσισαν από σε συνάντηση στο δημαρχείο Ευρώτα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στις 24/ 2/ 16 τα μπλόκα απο όλη την Λακωνία συναντηθήκαμε στο Δημαρχείο Ευρώτα. Αφού καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση μας εμπαίζει συστηματικά και πως δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στα δίκαια αιτήματα μας για να παραμείνει ο αγρότης στη γη του και στις καλλιέργειες του ,αλλά προτιμά να εμμένει στις δεσμεύσεις της στους δανειστείς και στα μνημόνια που συνυπέγραψε με την υποστήριξη και της μεγαλύτερης μερίδας της αντιπολίτευσης, αποφασίζουμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας .

Απο την Παρασκευή 26/2/16 προχωράμε σε επ'αοριστον κλείσιμο του Διοικητηρίου Σπάρτης . Καλούμε τους πολίτες όλης της Λακωνίας και όλους τουςεπαγγελματικούς κλάδους σε συμπαράσταση . Τα αιτήματα των αγροτών ειδικά σε σχέση με το ασφαλιστικό είναι κοινά για όλους τους κλάδους ασφάλισης και επηρεάζουν όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως του επαγγελματικού κλάδου που ανήκουν .

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER