Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 19:06

Ελληνικό ελαιόλαδο με... φύλλα χρυσού στη χώρα του "μαύρου χρυσού"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Ελληνικό ελαιόλαδο με... φύλλα χρυσού στη χώρα του "μαύρου χρυσού"

Η επίσημη πρώτη της πολυτελούς έκδοσης του ελαιολάδου E-LA-WON με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων κέρδισε τις εντυπώσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). Το exclusıve χρυσό λάδι παρουσιάστηκε τόσο στην εκδήλωση που διοργάνωσε το περιοδικο «ELLINES in EMIRATES» στα ΗΑΕ, όσο και στο CEO club exclusive στο διεθνές ναυτικό σαλόνι του Ντουμπάι.

 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα που συνδυάζει το εξαιρετικό και βραβευμένο παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON με gold flakes η οποία απέσπασε το θαυμασμό εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου των ΗΑΕ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του καινοτόμου αυτού προϊόντος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννης Καμπούρης, υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης με την εταιρεία G&D Νatural Products DWC - LLC, η οποία αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης προϊόντων υψηλής αξίας για τα ΗΑΕ.

Το πολυτελές ελαιόλαδο εστάλη σε 5 δισεκατομμυριούχους σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Το «E-LA-WON GOLD» απευθύνεται σε καταναλωτές με υψηλές απαιτήσεις, διατίθεται σε αριθμημένη πολυτελή συσκευασία και θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας δώρο.

Πηγή: sofokleousin.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER