Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 10:30

“Καφέ ΑγροΝέα” στη "Μυλόπετρα" 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
“Καφέ ΑγροΝέα” στη "Μυλόπετρα" 

Ξεκινούν  σήμερα οι ενημερωτικές συναντήσεις «Καφέ ΑγροΝέα», στις 11 το πρωί στην "Μυλόπετρα", Μπενάκη 6 στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καλαμάτας σε συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα ΑγροΝέα και τον γνωστό δημοσιογράφο Δ. Μιχαηλίδη, ειδικό σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, αγροτικής, γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας, κοινωνικής οικονομίας, εθελοντισμού και τοπικής ανάπτυξης, διοργανώνουν σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για αγροτικά θέματα με τον τίτλο «Καφέ ΑγροΝέα» στην Καλαμάτα. 

Οι ενημερωτικές συναντήσεις απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για την αγροτική πολιτική της ΕΕ, τις προοπτικές της αγροτικής ανάπτυξης, τις δραστηριότητες και τις δυνατότητες υποστήριξης του αγροτουρισμού ή επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τα ερωτήματα της Κοινωνίας των Πολιτών για τα θέματα αυτά στο πλαίσιο μιας φιλικής συζήτησης. 

Τα «Καφέ ΑγροΝέα» δεν υποκαθιστούν φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ούτε εκπροσωπούν μια ακόμα τυπική δομή, αλλά είναι μια καινοτόμος πρόταση έκφρασης και ενημέρωσης της κοινωνίας των πολιτών, που στόχο έχει τη διενέργεια ενός δημιουργικού και γόνιμου διαλόγου, την αντικειμενική πληροφόρηση της αγροτικής κοινωνίας της περιοχής σχετικά με τις προσπάθειες και τις προθέσεις της ΕΕ για τους αγρότες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, καθώς και την παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων για την ευημερία των κατοίκων της υπαίθρου.   

Οι ενημερωτικές συναντήσεις «Καφέ ΑγροΝέα» θα πραγματοποιηθούν στην Καλαμάτα (Μυλόπετρα, Μπενάκη 6 – Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας) τις παρακάτω ημερομηνίες: Κυριακή 10/4/2016, (ώρα 11.00), Δευτέρα 25/4/2016 (ώρα 19.00), Δευτέρα 9/5/2016 (ώρα 19.00) και Δευτέρα 23/5/2016 (ώρα 19.00) και θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Πληροφορίες: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καλαμάτας: 27210 95620 (10:00-15:00)

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER