Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 17:26


«Καφέ ΑγροΝέα» για ενημέρωση των αγροτών 

Γράφτηκε από την

To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καλαμάτας σε συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα ΑγροΝέα και τον γνωστό δημοσιογράφο Δ. Μιχαηλίδη, ειδικό σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, αγροτικής, γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας, κοινωνικής οικονομίας, εθελοντισμού και τοπικής ανάπτυξης, συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για αγροτικά θέματα με τον τίτλο «Καφέ ΑγροΝέα» στην Καλαμάτα. 

Οι ενημερωτικές συναντήσεις απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για την αγροτική πολιτική της ΕΕ, τις προοπτικές της αγροτικής ανάπτυξης, τις δραστηριότητες και τις δυνατότητες υποστήριξης του αγροτουρισμού ή επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τα ερωτήματα της Κοινωνίας των Πολιτών για τα θέματα αυτά στο πλαίσιο μιας φιλικής συζήτησης. 

Η επόμενη ενημερωτική συνάντηση «Καφέ ΑγροΝέα» θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα (Μυλόπετρα, Μπενάκη 6 – Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας) σήμερα Δευτέρα 25/4/2016 (ώρα 19.00) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Υπενθυμίζεται ότι το «Καφέ ΑγροΝέα» δεν υποκαθιστά φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ούτε εκπροσωπεί μια ακόμα τυπική δομή, αλλά είναι μια καινοτόμος πρόταση έκφρασης και ενημέρωσης της κοινωνίας των πολιτών, που στόχο έχει τη διενέργεια ενός δημιουργικού και γόνιμου διαλόγου, την αντικειμενική πληροφόρηση της αγροτικής κοινωνίας της περιοχής σχετικά με τις προσπάθειες και τις προθέσεις της ΕΕ για τους αγρότες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, καθώς και την παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων για την ευημερία των κατοίκων της υπαίθρου.   

Πληροφορίες: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καλαμάτας: 27210 95620 (10:00-15:00)