Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 19:18

15 Μεσσήνιοι αμπελοκαλλιεργητές στην Πεσκάρα της Ιταλίας

Γράφτηκε από τον
15 Μεσσήνιοι αμπελοκαλλιεργητές στην Πεσκάρα της Ιταλίας

Εως την ερχόμενη Τετάρτη 18 του μηνός είναι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου «Δήμητρα» Κυπαρισσίας στην Ιταλία. Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχουν 15 αμπελοκαλλιεργητές από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Πεσκάρα της Ιταλίας μέσω του προγράμματος Erasmus plus προκειμένου να συμμετέχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα «Βιολογική Αμπελοκαλλιέργεια και παραδοσιακή οινοποίηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον».

Η κατάρτιση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί από τις 24/6/2016 έως και τις 9/7/2016.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 09.00 έως 13.00  στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Δήμητρα» Κυπαρισσίας.

Δικαιούχοι είναι: Αμπελοκαλλιεργητές από την περιοχή της Τριφυλίας, ηλικίας έως 40 ετών. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Αστυνομική Ταυτότητα νέου τύπου (να έχει το ονοματεπώνυμο και στα Λατινικά) ή διαβατήριο σε ισχύ.

Οι παραγωγοί πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο της αίτησης στα γραφεία του Κέντρου στην Κυπαρισσία. Μαζί τους πρέπει να έχουν τα εξής δικαιολογητικά: Φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Αντίγραφο δήλωσης ΟΣΔΕ από όπου θα προκύπτει το ποσοστό της αμπελοκαλλιέργειας σε σχέση με τις υπόλοιπες καλλιέργειες. Υπεύθυνη Δήλωση (την συμπληρώνουν στο γραφείο).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου Γεώργιο Τσουμάνη στα τηλέφωνα 27610 22116, 6934-796092. 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER