Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 18:27

Πρόγραμμα κατάρτισης στη Μεσσηνία για το προσωπικό ασφαλείας

Γράφτηκε από την
Πρόγραμμα κατάρτισης στη Μεσσηνία για το προσωπικό ασφαλείας

Πρόγραμμα κατάρτισης για το προσωπικό ασφαλείας των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Security) υλοποιεί το KEK ETAΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπως γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του.

Στην ίδια ανακοίνωση, το ΚΕΚ προσθέτει ότι το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 105 ωρών σύμφωνα με τις οδηγίες του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ), ενώ η εκπαίδευση «γίνεται σε πιστοποιημένους χώρους κατάρτισης με τη χρήση των απαραίτητων οπτικοακουστικών βοηθημάτων (Η/Υ, video projector, προβολέας slides), με βασικό εκπαιδευτή τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα». Με το πέρας της θεωρίας το ΚΕΚ δίνει βεβαίωση κατάρτισης, η οποία «αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό προκειμένου οι υποψήφιοι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις παρουσία εκπροσώπων του επίσημου φορέα πιστοποίησης (ΚΕΜΕΑ) του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Το κόστος συμμετοχής για το πρόγραμμα κατάρτισης ανέρχεται σε 350 ευρώ ανά καταρτιζόμενο, ενώ για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων (Ηροδότου 6, Καλαμάτα, τηλέφωνο 27210 24174).

 

 

 


NEWSLETTER