Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 14:21

Τρίπολη: Διαβούλευση για τη δημιουργία τοπικών ενώσεων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας

Γράφτηκε από την
Τρίπολη: Διαβούλευση για τη δημιουργία τοπικών ενώσεων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας

 

Ημερίδα με θέμα «Διαβούλευση για τη δημιουργία τοπικών ενώσεων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας» πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 14 Μαΐου στην Τρίπολη, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι της Ελιάς».

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί και ώρα λήξης περίπου στις 6 το απόγευμα.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι στην ημερίδα προγραμματίζεται να απευθύνει χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ενώ ομιλητές θα είναι οι Βασίλης Τακτικός (Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας), Δημήτρης Μιχαηλίδης (δημοσιογράφος «Αγρονέα»), Κώστας Διάκος (νομικός), Γιώργος Καραμπάτος («Δρόμοι της Ελιάς»), Ευάγγελος Σπινθάκης (συντονιστής ΠΕΣΚΟ/Πανελλήνια Ενωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας) και Κώστας Οικονομόπουλος («Κοινωνία 3/3»). 

Την εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, διοργανώνει το Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Πελοποννήσου και την στηρίζει επίσης η ΠΕΣΚΟ (Πανελλήνια Ενωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210 8813761 (ΠΕΣΚΟ).


NEWSLETTER