Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 09:15

Ανακοινώνει υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο Γιώργος Γκούμας 

Γράφτηκε από την

Με εντατικούς ρυθμούς διεξάγονται οι διεργασίες για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, που έχουν οριστεί για το τετραήμερο 7-10 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση της εκλογικής επιτροπής, η εκλογική διαδικασία θα ανοίξει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου από την Κυπαρισσία, θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα στην Πύλο και θα ολοκληρωθεί το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα στο χώρο του Επιμελητηρίου. 

Παράλληλα τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η υποψηφιότητα του Γιώργου Γκούμα, ως επικεφαλής της παράταξης “Νέο Επιμελητήριο”. Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στη 1.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο κ. Γκούμας πρόκειται να παρουσιάσει τις βασικές προγραμματικές θέσεις και αρχές της παράταξης. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν η παρουσίαση των ονομάτων που θα απαρτίζουν το συνδυασμό και αναλυτικά το πρόγραμμα του “Νέου Επιμελήτηρίου”.

Εξάλλου με απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξη Δημήτρη Παπαδημητρίου ορίστηκε ο αριθμός των αντιπροσώπων, ανά τμήμα, που αντιστοιχεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Ειδικότερα, το Εμπορικό Τμήμα έχει 6 έδρες, το Τμήμα Υπηρεσιών 5, το Μεταποιητικό Τμήμα 5, το Εξαγωγικό Τμήμα 2, το Τμήμα Μεταφορών 1 έδρα και το Τμήμα Τουρισμού – Πολιτισμού 2 έδρες.