Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 18:31

Επιχειρηματικές συναντήσεις στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2017»

Γράφτηκε από την

Διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO 2017», που πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου στην Αργολίδα, στο κτήριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου Αργος - Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών, το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου στον πιο πάνω χώρο θα γίνουν συναντήσεις Β2Β με 15 επιχειρηματίες από διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για ελληνικά προϊόντα κυρίως του κλάδου της διατροφής, αλλά και για τους κλάδους επαγγελματικού εξοπλισμού, εναλλακτικών μορφών ενέργειας, Information Technology και συσκευασίας.

Επιπλέον, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι, προετοιμάζονται προσωπικές συναντήσεις με τους εμπορικούς ακόλουθους της Ελλάδας σε ΗΠΑ, Σερβία, Πολωνία και Ιαπωνία, σχετικά με όλα τα αντικείμενα δραστηριοτήτων - οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Τέλος, το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται προσωπικές συναντήσεις με τον Γιώργο Παπαστεργιόπουλο, εκπρόσωπο της Enterprise Greece και διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων.