Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 17:29

Συνάντηση υποψηφίων του “Νέου Επιμελητηρίου” 

Γράφτηκε από την

 “Συγκρουόμαστε με το κατεστημένο των πολλών ετών, επαναφέρουμε τη διαφάνεια στον θεσμό και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μας χρειάζονται ο τόπος και οι συνάδελφοί μας.

Η Μεσσηνία αναπτύσσεται ραγδαία και χρειάζεται ένα Επιμελητήριο σύγχρονο, ισχυρό να συμμετέχει και όχι απλά να παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις”.

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο” Γιώργος Γκούμας, στην προχθεσινή συνάντηση με τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του, στο ξενοδοχείο “Horizon Blu” στην Καλαμάτα, εν όψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Γ. Γκούμας ανέφερε ότι “τα μηνύματα που λαμβάνει ο ίδιος είναι θετικά”, τονίζοντας παράλληλα ότι “επιθυμία όλων μας στο “Νέο Επιμελητήριο” είναι να διατηρηθεί το ύφος και η σωστή συμπεριφορά όλων των υποψηφίων μας σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα” και συνιστώντας ότι “στις προκλήσεις και στην παραπληροφόρηση θα απαντάτε πάντα με επιχειρήματα, με ρεαλιστικές προτάσεις. Ο επαγγελματικός κόσμος της Μεσσηνίας ξέρει την αλήθεια, γνωρίζει και κρίνει. Δεν παρασύρεται από εξωθεσμικούς επαγγελματίες και άλλους παράγοντες, εκφραστές προσωπικών συμφερόντων”.