Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 17:58

Ο Γιώργος Γκούμας στο Διοικητήριο 

Γράφτηκε από την
Ο Γιώργος Γκούμας στο Διοικητήριο 

Στην “ανάγκη να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του πρωτογενούς τομέα και της παραγωγής με την επιχειρηματικότητα” στο νομό μας, συμφώνησαν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο” Γιώργος Γκούμας, στη συνάντηση που είχαν χθες στο Διοικητήριο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γ. Γκούμα, ο ίδιος και αντιπροσωπεία του συνδυασμού του επισκέφθηκαν την αντιπεριφερειάρχη, η οποία “ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντική η συνέργεια της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους υπόλοιπους φορείς, όχι μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ουσίας, γιατί αυτό είναι που θα δώσει το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουν”.

Από την πλευρά του ο Γ. Γκούμας, συνεχίζει η ανακοίνωση, “συμφώνησε ότι ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται αναδιάρθρωση, γι’ αυτό και στο πρόγραμμα του συνδυασμού ‘Νέο Επιμελητήριο’ γίνεται εκτενής αναφορά στις καινοτόμες γεωργικές καλλιέργειες καθώς και στην αναγκαία υποστήριξη των νέων αγροτών”. Παράλληλα, “επιβεβαίωσε την πολύ στενή συνεργασία που θα έχει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για την προσπάθεια ανάπτυξης του νομού”.


NEWSLETTER