Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 18:28

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος για τον ιατρικό τουρισμό 

Γράφτηκε από την
Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος για τον ιατρικό τουρισμό 

Είναι “επιτακτική η ανάγκη ενός ενεργού και καινοτόμου Επιμελητηρίου, σε πλήρη συνεργασία με τις κατά τόπους μονάδες και επιχειρήσεις (ιατρικά κέντρα, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κτλ), με σκοπό την προσφορά ενός ποιοτικού και ολοκληρωμένου πακέτου” ιατρικού τουρισμού για την περιοχή της Μεσσηνίας.

Στην εκτίμηση αυτή, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον επιμελητηριακό συνδυασμό “Μεσσηνία – Καινοτομία”, συμφώνησαν ο επικεφαλής του συνδυασμού Βαγγέλης Ξυγκώρος και τα στελέχη από τον Παπαδοπούλειο Οίκο Φιλοξενίας, το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο “Mesogeios” και το Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Καλαμάτας “Διάπλαση”: δομές τις οποίες επισκέφθηκε ο Β. Ξυγκώρος μαζί με υποψήφιους συμβούλους του.

Εξ άλλου, στις πιο πάνω συναντήσεις, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, επισημάνθηκε ότι “στόχος του συνδυασμού ‘Μεσσηνία - Καινοτομία’ είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, το οποίο θα εκπονηθεί με την πλήρη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπό τη σκέπη του Επιμελητηρίου. Ενα τέτοιο πλάνο, για να είναι εφαρμόσιμο και βιώσιμο, μπορεί και πρέπει να προκύψει μόνο από τους αρμόδιους επαγγελματίες του κλάδου”.


NEWSLETTER