Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 19:03

Μανιάτης κατά Νίκα για την πρώην Σχολή Παπαφλέσσα 

Γράφτηκε από την
Μανιάτης κατά Νίκα για την πρώην Σχολή Παπαφλέσσα 

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα κατηγόρησε χθες στην απολογιστική του συνέντευξη ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δ. Μανιάτης, που δεν προχώρησε το έργο της Μεσογειακής Πόλης, στο κτήριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα.

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση, ο δήμαρχος απάντησε πως θα συνεργαστεί με το νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου, αφού ο δήμος λάβει ανταλλάγματα.

Ειδικότερα, ο κ. Μανιάτης, αφού χαρακτήρισε σημαντικό το έργο της Μεσογειακής Πόλης που πρέπει να το προωθήσει η νέα διοίκηση, ανέφερε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήρε απόφαση για αλλαγή του συντελεστή δόμησης στο κτήριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδοθεί άδεια οικοδομής. Είπε ότι είναι θέμα πολιτικής απόφασης κι εκτίμησε πως το συγκεκριμένο κτήριο έχει την καλύτερη θέση και ότι είναι το πιο σημαντικό έργο.

 Απαντώντας, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο κ. Νίκας είπε ότι θα συνεργαστεί με το νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας. Εκανε λόγο για εκ βάθους συνεργασία με το νέο πρόεδρο, όποιος και αν είναι αυτός, αναφέροντας ότι η συνεργασία θα αφορά και αξιοποίηση του κτηρίου για τα ΑμεΑ. Κλείνοντας, ευχήθηκε “να πάει στο καλό ο κ. Μανιάτης κι εγώ τον ευχαριστώ”.


NEWSLETTER