Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 10:01

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

 

Τη νέα Διοικούσα Επιτροπή εξέλεξαν προχθές, κατά την πρώτη τους συνεδρίαση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου. 

Οπως είναι ήδη γνωστό, νέος πρόεδρος του θεσμού αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν 12 μέλη από το συνδυασμό του και 9 από τη μειοψηφούσα παράταξη του Γιώργου Γκούμα. 

Το βράδυ της Τρίτης, κατά την διαδικασία εκλογής της Διοικούσας Επιτροπής, εκλέχτηκαν κατά πλειοψηφία (με τις 12 ψήφους της παράταξης Β. Ξυγκώρου και 9 λευκά της παράταξης Γ. Γκούμα) οι εξής: Α’ αντιπρόεδρος ο Παύλος Κρανιώτης, Β’ αντιπρόεδρος ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Γκούμας (σ.σ. τη θέση σύμφωνα με το νόμο καταλαμβάνει ένα άτομο από τον δεύτερο σε ψήφους συνδυασμό, το οποίο προτείνει ο επικεφαλής του), γενικός γραμματέας ο Παύλος Γκραίκης, οικονομικός επόπτης ο Γιώργος Καπερώνης, υπεύθυνος Υπηρεσίας Μίας Στάσης - ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων ο Ανδρέας Ζαγάκος, και υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων ο Μενέλαος Κουτέλας.