Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 08:13

Συνάντηση για τον αστυνομικό σταθμό του αεροδρομίου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Η έναρξη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Καλαμάτας, καθώς και η στήριξή του σε αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε χθες ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο και κλιμάκιο της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας η συζήτηση επεκτάθηκε σε «βασικά θέματα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών του Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος", προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα».

Ο κ. Μανδηλάρης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης που σημείωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια και στο ότι κατατάσσεται ανάμεσα στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αεροδρόμια της χώρας. Από την πλευρά του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διαβεβαίωσε τον κ. Μανδηλάρη ότι θα βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχημένης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και της Πελοποννήσου γενικότερα, ενώ δεσμεύτηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνσηη ότι θα βοηθήσει με διάθεση υποδομής που απαιτείται στο νέο αστυνομικό σταθμό».


NEWSLETTER