Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 10:23

Σημαντικά θέματα για τον εμπορικό κόσμο συζητήθηκαν στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

 

Ιδιαίτερα σημαντικά και επίκαιρα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο, συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο παραλιακό κέντρο «Εν πλω» στην Κυπαρισσία, ενώ συζητήθηκαν οι  κύριες δράσεις, οι δραστηριότητες και αρμοδιότητες του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, θέματα για το γενικό εμπορικό μητρώο – υπηρεσία μιας στάσης, λογιστικά, φοροτεχνικά, ασφαλιστικά ζητήματα, το τουριστικό προϊόν και οι προοπτικές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής που καλωσόρισε και παρουσίασε τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους εκπροσώπους από τα Δ.Σ. των Εμπορικών Συλλόγων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευάγγελος  Ξυγκώρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο είναι και θα είναι δίπλα στους εμπορικούς συλλόγους, καθώς και ο αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης.

Κ.Μπ.